מה ההבדל בין החלטה של הדיירים להתקנת מעליות לבין הסכמתם?
התקנת מעליות בבניין משותף דורשת את הסכמת של 2/3 מבעלי הדירות בבניין. עם זאת, את נטל המימון של המעלית מטילים רק על מי שהיו שותפים להחלטה (לא כל דיירי הבניין חייבים לממן את התקנת המעלית, והסכמה עקרונית לא מחייבת הסכמה במימון), ובכל אופן אלו המתגוררים בקומת הקרקע לא ישתתפו במימון. החלטה לגבי עניין ההתקנה חייבת להתקבל במהלך אסיפה מסודרת של הדיירים לצורך הנושא (כך שתהיה גם הצבעה וייכתב פרוטוקול), ובהתאם לתנאי החוק בעניין.
התקנת מעליות בבניין משותף דורשת את הסכמת של 2/3 מבעלי הדירות בבניין. עם זאת, את נטל המימון של המעלית מטילים רק על מי שהיו שותפים להחלטה (לא כל דיירי הבניין חייבים לממן את התקנת המעלית, והסכמה עקרונית..
לפעמים חלק מהדיירים מתנגדים להתקנת מעליות בבניין ואפילו מערימים קשיים. היות ובין היתר צריכה להיות הסכמה של לפחות 2/3 מבעלי הדירות, כדאי לנסות ולשכנע (ברוח טובה, כמובן) ולנסות להבין מה עוצר את..
התקנת מעליות בבניין קיים צריכה להיות תקינה מבחינה משפטית – כלומר יש צורך לקבל את ההיתרים הנדרשים בהתאם לחוק התכנון והבנייה. כמו כן, מבחינה חוקית אסור שההתקנה תפגע בצורה כלשהי בדירות הקיימות..
מעוניינים לקבל הצעה ומידע נוסף אודות התקנת מעליות? השאירו פרטיכם ונציג יחזור אליכם בהקדם